Om Immediate Peak

Lär dig hur du är en påhittig och förhoppningsvis smart handlare med en mycket avancerad och banbrytande handelsplattform för Bitcoin-handlare.

Berättelsen bakom Immediate Peak

Grundaren av plattformen var en experthandlare i vad som skulle kallas konventionell handel. Han övergick omedelbart till Bitcoin-handel när den första digitala valutan dök upp. Han visste från dag ett att Bitcoin skulle bli ett framgångsrikt koncept. Faktum är att han alltid hade tänkt och önskat en decentraliserad valuta och Bitcoin var en återspegling av den drömmen. Eftersom han redan var öppen för idén tog det inte mycket tid för honom att förstå Bitcoin och bli expert på att handla med det.

Den största utmaningen han stod inför var dock när folk bad honom om tips om kryptohandel. Han tog sig alltid tid att förklara saker för dem men kände sig aldrig uppfylld eftersom han visste hur mycket information ett mänskligt sinne kunde behålla efter en föreläsning på några minuter. Det bästa sättet för honom att hjälpa människor att handla Bitcoin var att skapa sin egen Bitcoin-handelsplattform. Arbetet med plattformen började 2015 och efter flera sömnlösa nätter och rastlösa dagar kunde han äntligen presentera Immediate Peak för världen 2018.

Det har inte gått länge sedan plattformen skapades men den har visat sig vara sann mot den vision som dess skapare hade med den. Plattformen rymmer handlare från många bakgrunder och öppnar dörrar för dem till Bitcoin-handel oavsett deras budgetbegränsningar och erfarenhet av handel. Plattformen vänder sig till en bred publik och i stället för att driva dem till handel, förbereder den dem för det genom att låta dem skapa en anpassad handelsstrategi och använda många handelsverktyg för möjliga önskvärda resultat.

Visionen bakom Immediate Peak

Visionen för skapandet av denna plattform är att hindra människor från att fumla och hamna på platser som drar fördel av dem snarare än att hjälpa dem med handel. Det är en plattform som anpassar sig till handlarnas behov och ger dem en strömlinjeformad handelsupplevelse som blir grunden för deras möjliga tillväxt som handlare.

Teamet strävar efter att nå en punkt där alla som funderar på Bitcoin-handel kan bestämma sig för att registrera sig på Immediate Peak utan att tänka efter.

Teamets uppdrag

Varje dag arbetar teamet med att förbättra plattformen och bredda ingången så att varje person kan drömma om att bli en Bitcoin-handlare och påbörja den resan utan tvekan och motvilja. Proffsen som har gjort Immediate Peak möjlig hittar alltid sätt att få plattformen att anpassa sig till handlarnas behov.

Immediate Peak